VE-området (el)

Få flere kunder med en VE-godkendelse

Er du aut. el-installatør, kan du også arbejde med de elektriske installationer ifbm opsætning af små vedvarende energianlæg. Men du får adgang til flere kunder, hvis du lader dig certificere. Med en certificering kommer du på Energistyrelsens liste over godkendte installatører. Det giver adgang for dine kunder til at søge tilskud til etablering af fx . varmepumper. Med godkendelsen får du nemmere adgang til de kunder, der søger om tilskud. Den samme fordel får du, hvis du er VE-godkendt montør. 

Vi certificerer i dag mere end 100 VE-installatører i Danmark til fair og konkurrencedygtige priser. Har du i forvejen en autorisation inden for El-området, kan du med fordel samle alle dine certificeringer/godkendelser hos os. Ved at planlægge audit for begge områder ved et kombineret auditbesøg, får du rabat hos Byggeriets Kvalitetskontrol. 

Vil du VE-godkendes så start med at udfylde formularen på "Bliv kunde"-siden. Så sætter du processen igang. Du kan læse mere om certificerings-/godkendelsesprocessen her.

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen