Kloak

Certificering og autorisation

Ønsker du at opnå eller vedligeholde en autorisation? Så skal du igennem en certificering eller re-certificering. Hvis du ikke allerede er tilknyttet os, så udfyld formularen på "Bliv kunde"-siden. Så er du igang.

For at blive certificeret skal du være godkendt som fagligt ansvarlig (FA) ved Sikkerhedsstyrelsen eller du skal have en FA ansat. Certificering indebærer, at du i din daglige drift arbejder med kvalitetsledelse og har et kvalitetsledelsessystem (KLS). Du skal gennem et audit uden afvigelser for at få din certificering. Du kan læse mere om vejen til certificering og autorisation her.

Kloakbranchens foretrukne kontrolinstans

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S startede i sin tid som Kloakmestrenes Kvalitetskontrol A/S i vinteren 2000/2001, hvor kloakmestrene blev underlagt 3.partskontrol og certificeringskrav. Vi blev startet op med det formål at lave audits og certificeringer til lavere og mere fair priser for de mange kloakmestre, der nu skulle i  gang med kvalitetsledelse på en helt ny måde. 

I dag er vi kloakbranchens førende kontrolinstans med næsten 70% af de danske kloakmestre tilknyttet. Det er stadig del af vores DNA og vision, at vi skal levere relevante ydelser af høj kvalitet til lave og fair priser

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen