Huseftersyn

Bliv ISO-certificeret

Hvis du udfærdiger– eller ønsker at udfærdige tilstandsrapporter for bygninger jf. Huseftersynsordningen, kan du lade din virksomhed ISO 9001:2015 certificere for at vise kunderne, at du kan fastholde og udvikle kvalitetsniveauet og evnen til at levere huseftersynsrapporter, der lever op til kvalitetskravene – hver gang! 

Vil du certificeres, skal du have et kvalitetsledelsessystem (KS), der er lever op til ISO 9001-standarden. 

Hvis du også laver – eller ønsker at komme i gang med - energimærkerapporter, er det et krav, at din virksomhed skal være certificeret efter 9001-standarden. Vælger du at lade begge dele certificere, foretager vi certificeringerne særskilt – men på samme auditbesøg, hvorved du opnår lavere samlet pris. 

Byggeriets Kvalitetskontrol er akkrediteret af DANAK til certificering af kvalitetsledelsessystemer efter ISO 9001 standarden.

Certificering og godkendelse

Ønsker du at opnå certificering og godkendelse? Så starter processen med, at du indgår en certificeringsaftale med os ved at udfylde tilmeldingsformularen på ”Bliv kunde”-siden. Certificeringne foregår på samme måde som for Energimærkeordningen. Du kan læse mere om certificeringsforløbet her.

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen