Kurser

Byggeriets Kvalitetskontrol holder løbende kurser for autoriserede kloakmestre m.fl.

Se et udbud af aktuelle kurser nedenfor.

Rottespærremontørkurser

Læs mere om kurserne her.

Du har mulighed for, at tilmelde dig venteliste til næste års kurser.
Her er dog p.t. ikke fastsat datoer endnu. Dette sker når vi har så mange på venteliste, at vi skønner at kunne gennemføre kurserne.

Herunder findes kursusprogram med priser m.m. samt mulighed for tilmelding.

Tilmelding SKAL ske elektronisk via vores hjemmeside.

Certificeret rottespærremontørkursus

Tilmeld dig her Se kursusprogram

Almindelige betingelser for kurser

Almindelige betingelser for kurser/arrangementer afviklet af Byggeriets Kvalitetskontrol - se her

Tilmelding
Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Når tilmeldingen er registreret, modtager du en bekræftelse. Skulle du blive forhindret, er virksomheden – efter aftale – velkommen til at sende en anden i stedet for dig.

Afbud
Der kan forekomme gebyrer for afbud efter specifikke frister til arrangementer. Disse frister og gebyrer vil fremgå af det enkelte arrangement.

Priser
Medlemmer af Byggeriets Kvalitetskontrol deltager til medlemspris. 

Alle priser er inkl. materialer, ophold og forplejning, men ekskl. moms medmindre andet er anført. Byggeriets Kvalitetskontrol forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Rabatter:
Medlemskaber af hhv. Danske Kloakmestre og/eller Kloaksektionen under DI kan give rabatter på nogle af vores arrangementer. Dette vil fremgå af det enkelte arrangement.

No show-fee:
For arrangementer, hvor der ellers er gratis deltagelse, kan der forekomme gebyrer for ikke at møde op uden at have meldt afbud inden for rimelig tid (no show-fee). Information om gebyrstørrelse og om det er gældende for det enkelte arrangement, vil fremgå af den bekræftelsesmail der udsendes ifm. tilmeldingen til arrangementet. 

Betalingsbetingelser
Frist for betaling er 10 dage.

Fakturaoplysninger
Hjælp os med at fakturere korrekt første gang, oplys os om særlige fakturaoplysninger (eksempelvis EAN, kontaktperson, fakturaadresse, PO-nr. mv.).

Ændringer
Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores arrangementer forbeholder vi os ret til at aflyse, f. eks. hvis det skønnes, at der er et for lavt deltagerantal.

Vi udvikler løbende vores arrangementer, og derfor kan der forekomme ændringer i forhold til beskrivelserne. Vi forbeholder os ret til at ændre tid, sted, pris, underviser samt indhold. 

Persondata
Når du tilmelder dig et arrangement, skal du oplyse bl.a. dit navn, din e-mailadresse og hvor du er ansat. 
Her kan du se mere om, hvordan Byggeriets Kvalitetskontrol behandler dine persondata.