Energimærkning af facadevinduer

Bliv certificeret producent af energimærkede facadevinduer

I Bygningsreglementet (BR18) har det siden februar 2021 ikke været tilladt at anvende vinduer i en lang række bygninger, som fx kontorer og helårsboliger, som er ringere end energiklasse A. Det gælder både ved nybyggeri og ved udskiftning.

Vi tilbyder certificering til energimærkning A-G af facadevinduer. Denne certificeringsordning er ikke DANAK akkrediteret, men er en brancheordning, som ejes af Vinduesindustrien, der har godkendt os som uvildig kontrolinstans for certificeringsordningen.

Den uvildige tredjepartskontrol sikrer, at aftalegrundlaget mellem Vinduesindustrien og Klima- og energiministeren om energimærkning af nye facadevinduer bliver overholdt.

Se mere om certificeringsordningen og hvem der er certificeret og fremstiller energimærkede facadevinder på hjemmesiden: www.energivinduer.dk

Du kan kontakte os på bk@byggekvalitet.dk eller på tlf. 72 16 01 10, hvis du ønsker flere oplysninger om certificeringen. Hvis du ønsker at indgå en certificeringsaftale med os, skal du udfylde formularen på ”bliv-kunde”-siden.

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen