Bliv kunde

Brug for hjælp? Ring 72 16 01 10.

Bliv kunde

Udfyld formularen med dine firmadata og vælg hvilke certificeringer, du ønsker at opnå. Når du har udfyldt formularen og sendt den afsted, har du meldt dig til Byggeriets Kvalitetskontrol og har samtidig indgået en aftale om certificering. Vi sender automatisk en ordrebekræftelse, hvorefter du er tilmeldt og registreret som kunde hos os.

Er du eller skal du certificeres / autoriseres inden for flere områder, sparer du penge, hvis du samler alle dine certificeringer hos os. Du betaler kun fuld pris for den første certificering. Efterfølgende certificeringer koster mindre. Du kan læse mere under de forskellige certificeringsordninger, hvad der kræves for at opnå certificering. 

Det koster ingenting at blive oprettet som kunde hos os! Vi har gennemsigtige og fair priser. Du betaler du kun for forhåndsgodkendelse og audits. Vi opkræver ikke oprettelses- eller årsgebyrer, kontingenter, kørselsfakturaer og lignende. Du betaler kun for de ydelser, du får - eller hvis du aflyser audits for sent/ vi kører forgæves på aftalt besøg. Du kan se den gældende prisliste her.

Kontaktoplysninger


Jeg/vi søger certificering indenforNår du er tilmeldt, kan du gå i gang med at udarbejde dit kvalitetsledelsessystem (KLS), hvis ikke du har et i forvejen. Du kan se mere om hvordan du kommer videre i processen her: Vejen til certificering og autorisation. Og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for vejledning undervejs.

I første omgang kan du nøjes med at tilmelde dig Byggeriets Kvalitetskontrol som kontrolinstans ved at indgå en certificeringsaftale.

Når du er tilmeldt, kan du gå i gang med at lave dit kvalitetsledelsessystem (KLS), hvis du ikke har et i forvejen. Vi stiller Word-skabeloner til rådighed på hjemmesiden - Gratis! KLS finder du her.

Så snart dit KLS er udfyldt, kan du søge om forhåndsgodkendelse. Er dit KLS i orden, kan vi normalt forhåndsgodkende dig inden for 24 timer på hverdage, efter vi har modtaget din betaling for forhåndsgodkendelsen.

Så snart du har din forhåndsgodkendelse, og din fagligt ansvarlige er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, kan du søge autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Når du har din autorisation, kan du gå i gang med autorisationskrævende arbejde.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 72 16 01 10 eller skrive en mail til bk@byggekvalitet.dk


Du har valgt: Asbestautorisation


Hvis ikke den fagligt ansvarlige/medarbejderne har den krævede efteruddannelse på asbestområdet, bør I hurtigst muligt søge de nødvendige kurser. Når den fagligt ansvarlige har deltaget i den krævede efteruddannelse, skal han søge godkendelse som fagligt ansvarlig hos Sikkerhedsstyrelsen.

Du har valgt: El-installation


Du har valgt: VVS


Du har valgt: VE-området


Biomassekedler & -ovne
Solcelleanlæg
Solvarmeanlæg
Varmepumper m.v.

Du har valgt: Kloak


Du har valgt: ILR - Indvendig Ledningsrenovering


Du har valgt: Styret underboring og gennempresning


Du har valgt: FSO - Fuge- og tætingsarbejde


Du har valgt: GVK - Gulvbranchens Vådrumskontrol


Du har valgt: El-termografi


Du har valgt: Bedre Bolig Ordningen


DVV-certificering (Facadevinduer, yderdøre og limtræ m.v.)


Hvis du har udarbejdet nedenstående dokumenter, så kan du vedhæfte dem her.

Du har valgt: Energimærkning (ISO 9001:2015)


Du har valgt: Huseftersynsordningen (ISO 9001:2015)


Du har valgt: Bygningstermografi (ISO 9001:2015)


Du har valgt: Tæthedsmåling af bygninger (ISO 9001:2015)


Du har valgt: Selektiv nedrivning


Hvis du endnu ikke har en fagligt ansvarlig, bør du hurtigst muligt sørge for at den, der skal være fagligt ansvarlig, søger godkendelse hos Sikkerhedsstyrelsen. Den fagligt ansvarlige skal være godkendt hos dem, før du kan søge autorisation.

Godkend tilmelding


Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen