El-termografering - tavler

Forebyg driftsstop og kortslutning med el-termografering

Som certificeret inden for området kan du være med til at forebygge fejl og driftsstop hos dine kunder som følge af kortslutninger og deraf følgende skader på materiel, bygninger eller måske endda personer.

Byggeriets Kvalitetskontrol er godkendt af Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) til at foretage 3. parts audit og certificering af virksomheder, der udfører El-termografering iht. DBI-retningslinje 010-2.

Som certificeret El-termografivirksomhed kommer du på DBIs liste over godkendte leverandører af El-termografi, hvilket øger dine kunders tillid til dig som uvildig termografileverandør.

Certificering og godkendelse

Ønsker du at opnå certificering og godkendelse? Så starter processen med, at du indgår en certificeringsaftale med os ved at udfylde formularerne her.

Certificering indebærer, at du i din daglige drift arbejder med kvalitetsledelse, og har et kvalitetsledelsessystem (KLS). Du skal gennem et audit uden afvigelser, for at få din certificering. Bagefter skal du søge om godkendelse hos DBI.  Du kan læse mere om din vej til certificering og godkendelse her

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen