Delautorisationer (VVS) og særlige godkendelser

En delautorisation er for dig, der er specialiseret i et område

Har du ikke mulighed for at opnå en fuld VVS-autorisation, eller er du specialiseret i en enkelt opgavetype, kan du søge om delautorisation. Med en delautorisation får du de samme faglige rettigheder, som en VVS-installatør med fuld autorisation – men KUN inden for den opgavetype, du har delautorisation til. 

Du kan søge delautorisation som:

  • Vand- og afløbsvirksomhed 
  • Boliginstallatørvirksomhed, vand og afløb
  • F-gasinstallatør, mobile enheder

For at opnå delautorisation skal du gennem samme certificering og ansøgningsproces om autorisation som en VVS-installatør, der søger fuld autorisation. Du skal også arbejde med kvalitetsledelse med samme metoder og KLS-system. Start med at udfylde "bliv kunde"-formularen. Så er du igang.

Godkendelser på gasområdet

Du kan søge godkendelse til nedenstående områder, hvis du i forvejen har en VVS-autorisation. Har du ikke det, kan du muligvis få dispensation hos Sikkerhedsstyrelsen til at opnå godkendelse:

  • Førstegangsindregulering & service, større gasfyrede brænderanlæg >135kW
  • Førstegangsindregulering & service, gasdrevne motoranlæg
  • Førstegangsindregulering & service, gasdrevne turbiner

For at opnå godkendelse på gasområdet skal du gennem samme certificering og ansøgningsproces om autorisation som en VVS-installatør, der søger fuld autorisation. Du skal også arbejde med kvalitetsledelse med samme metoder og KLS-system. Start med at udfylde "bliv kunde"-formularen. Så er du igang.

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen