Tæthedsmåling af bygninger

Bliv ISO-certificeret

Byggeriets Kvalitetskontrol er akkrediteret af DANAK til certificering af kvalitetsledelsessystemer efter ISO 9001:2015.

Hvis du ønsker at lave tæthedsmålinger af bygninger, skal du have et kvalitetsledelsessystem, der er certificeret efter ISO 9001:2015 standarden. Formålet er at fastholde og udvikle kvalitetsniveauet og evnen til at levere produkter, der lever op til kravene – hver gang! 

Hvis du også laver termografiinspektion af bygninger, huseftersyn eller energimærkning af bygninger, kan vi også certificere disse områder. Vælger du at lade flere områder certificere, foretager vi certificeringerne særskilt – men på samme auditbesøg, hvorved I opnår lavere samlet pris. 

Certificering og godkendelse

Ønsker du at opnå certificering og godkendelse? Så starter processen med, at du indgår en certificeringsaftale med os ved at udfylde tilmeldingsformularen på ”Bliv kunde”-siden. Du kan læse mere om certificeringsforløbet her. (Link til siden ”Tæthedsmåing & termografiinspektion - certificering”)

Arbejder du med tæthedsmåling, er der en række særlige/supplerende certificeringskrav, du skal leve op til, for at blive certificeret. 

Herunder finder du links til de særlige vilkår for certificering/supplerende certificeringskrav, der er  gældende ved certificering efter DS/EN ISO 9001:2008 i kombination med og standarderne 13829:2000 og/eller DS/EN ISO 9972:2015.

Ønsker du at vide mere om certificering til tæthedsmåling, kontakt Morten Nørgaard på tlf.: +45 24 49 13 74 eller pr. mail på mnr@byggekvalitet.dk

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen