Bedre Bolig

Hjælp boligejere til besparelser med en Bedre Bolig certificering

Hvis du ønsker at være en del af Bedre Bolig-ordningen, kan du blive certificeret og godkendt Bedre Bolig-rådgiver og vise kunderne, at du kan fastholde og udvikle kvalitetsniveauet samt evnen til at levere produkter, der lever op til kravene – hver gang! 

Vil du certificeres, skal du have et kvalitetsledelsessystem (KS), der minder om det, vi arbejder med i ISO 9001 certificeringerne.

Vi godkender virksomheder i overensstemmelse med BEK nr. 1391 af 22.11.2016. Bekendtgørelse om en godkendelsesordning for virksomheder der leverer rådgivning og projektering m.v. i forbindelse med energirenovering af bygninger. 

På Energistyrelsens hjemmeside kan du finde meget mere information om Bedre Bolig ordningen:

KS-håndbog (vejledning)

Har du brug en skabelon til dit KS system, har Energistyrelsen lavet en vejledning med tilhørende skabeloner til et KS system: Deres eksempel til KS system kan downloades via linket her

Certificering og godkendelse

Ønsker du at opnå certificering og godkendelse? Så starter processen med, at du indgår en certificeringsaftale med os ved at udfylde tilmeldingsformularen på ”Bliv kunde”-siden. Du kan læse mere om certificeringsforløbet her.

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Ådalen 15
DK-6600 Vejen